Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn

Fritidsbanken

Fritidsbanken är som ett bibliotek fast med sport- och fritidsprylar. Här kan du låna utrustning för en aktiv fritid, så som skidor, skridskor, inlines, flytvästar, snowboards och mycket mer. Utlåningstiden är 14 dagar.

Fritidsbankens vita buss med grön logga

I princip är all utrustning skänkt till oss. Barnen växer snabbt och utrustningen som passade förra säsongen blir då oanvändbar. De vuxna kanske får nya intressen eller uppdaterar med nya saker. Fritidsbanken är perfekt när man vill prova nya aktiviteter, eller när man använder utrustning vid få tillfällen. Åker du exempelvis skidor några få dagar på ett år kan det vara bättre att låna skidor, stavar, pjäxor och hjälmar istället för att de står oanvända i ditt förråd större delen av året.

Öppettider och kontakt

Öppettider för Fritidsbanken
Måndagar9.00-17.00
Tisdagar9.00-18.00
Onsdagar9.00-17.00
Torsdagar9.00-18.00
Fredagar9.00-17.00

Du hittar Fritidsbanken på Norbergsvägen 1, 737 80 Fagersta. Om du har frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta butiken på telefon 0223-440 33 eller via e-post.

fritidsbanken@fagersta.sefritidsbanken.se/Fagersta

Kontaktperson för Fritidsbanken

Peter Trsavec på telefon 0223-440 71 eller via e-post.

peter.trsavec@fagersta.se

Bokningsförfrågan - för skolor och föreningar

Nu har vi skapat en e-tjänst med syfte att förbättra logistiken och servicen vid större utlån till organisationer så som skolor eller föreningar. Mer information hittar du i e-tjänsten.

Till bokningsförfrågan Fritidsbanken

Har du fritidsprylar att skänka?

Då kan du göra det på följande ställen i Fagersta:

  • Fritidsbanken Fagersta
  • Avfallsstation Fagersta, Sänkmossen
  • Öppettider. Då det varit uppskattat av kommuninvånarna kommer vi fortsätta att erbjuda möjligheten till beställning av artiklar som man vill hyra. Man kontaktar oss då på telefon och vi gör i ordning beställningen som sedan hämtas i receptionen.
Sidansvarig: Alexander Hietala

Senast ändrad:

Var informationen till din hjälp?


Vill du ha återkoppling?
Test