Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn
Fagerstahallens byggnad med en stor parkering framför. Blå himmel.

Fagerstahallen

I Fagerstahallens sim-, respektive sporthallar finns möjligheter till olika inomhusidrotter och arrangemang såsom mässor, dans och utställningar. Sporthallens läktare har plats för 650 sittande personer och dessutom finns mindre hallar för olika verksamheter.

Idrottshallarna öppnar för barn födda 2005 och senare

Med anledning av de nya riktlinjerna kan föreningar bedriva träningar för barn och ungdomar födda 2005 och senare. Föreningarna ansvarar för att riktlinjer och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten följs.
Detta gäller från måndag den 25 januari 2021 till och med den 7 februari 2021 men beslutet kan komma att förlängas.

Fagerstahallen kommer att ha fortsatt stängt på kvälls- och helgtid vilket innebär att hallen inte kan användas. Detta gäller fram till och med den 14 februari.

Byt om hemma!

Omklädningsrum och duschutrymmen är stängda och ska inte användas. Utrymmet får endast användas som genomfart för att ta sig in i hallen.

Kontakta oss

Bokningar och taggar aktiveras endast vid förfrågan. Om ni vill köra igång med er verksamhet ska ni kontakta Alexander Hietala via e-post alexander.hietala@fagersta.se eller alternativt telefon 0223-441 89.

Information om covid-19 och kommunens verksamheter

Aktuellt i Fagerstahallen

Från och med måndag den 21 december stängs kommunens samtliga idrottshallar inklusive Fagerlidens ishall för bokning och verksamhet med anledning av regeringens beslut om skärpta restriktioner.
Beslutet gäller till och med söndag den 24 januari 2021.

Från och med torsdag den 26 november kommer Fagerstahallens gym samt anslutande omklädningsrum tillsvidare vara stängda.

Detta med anledning av en ökad smittspridning av Covid-19 samt vetskap om fuktskador.
Vi behöver kunna säkerställa en trygg miljö för personal och gäster utifrån rådande situation.

Om du har ett gymkort så kommer det att förlängas när vi öppnar igen.

Med anledning av pågående pandemi och en minskad verksamhet ändrar vi våra öppettider i Fagerstahallen från och med 23 november.

Läs mer om våra öppettider.

Tidigare under året påbörjades ett underhållsarbete med inomhusbadet. Arbetet förväntas pågå under hela höstterminen och än så länge kan vi inte planera in ett öppningsdatum.
Mer information om när vi kan öppna igen kommer vid ett senare tillfälle.

När badet har öppnat igen kommer vi givetvis att förlänga årskort och andra badkort som skulle varit giltiga under den här perioden. Vi uppmanar er därför till att spara era kort.

Ansökan om träningstider

Innebandyspelare med boll och klubba

Nu börjar det bli dags att skicka in er ansökan om träningstider i kommunens idrottshallar för höstterminen 2021 och vårterminen 2022.

Ansökan sker via vår e-tjänst och ska vara inskickad senast 30 april.

Ansök om träningstid här