Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn
Fagerstahallens byggnad. Röd tegelstensbyggnad. Med skylten Fagerstahallen på i gult. Blå himmel.

Fagerstahallen

I Fagerstahallens sim-, respektive sporthallar finns möjligheter till olika inomhusidrotter och arrangemang såsom mässor, dans och utställningar. Sporthallens läktare har plats för 650 sittande personer och dessutom finns mindre hallar för olika verksamheter.

Utomhusbadet öppnar!

Simmare i stora bassängen vid utomhusbadet

På torsdag den 20 maj slår vi äntligen upp portarna till utomhusbadet! Vi hoppas på en varm sommar med många härliga gäster. Läs mer om badet under fliken Sommarbadet 2021.

Varmt välkomna!

Smittsäkra åtgärder i och med covid-19

Ett begränsat antal besökare får vistas samtidigt på utomhusbadet, vi har även ett begränsat antal besökare i omklädningsrummen och avståndsmarkeringar vid de platser där köbildning kan komma att uppstå. I och med rådande pandemi och för att bidra till en minskad risk för köbildning uppmanar vi er att byta om och duscha hemma.

Mer information om restriktioner och covid-19

Aktuellt i Fagerstahallen

Under tre veckor i sommar bjuder vi alla barn och ungdomar i åldrarna 6-15 år på fri entré till utebadet! Detta gäller på samtliga dagar under veckorna 26, 29 samt 31.

Ingen förbokning

Det är inte möjligt att förboka biljetter och vid hög belastning kan vi behöva stänga insläppet. Först på tur gäller!

Varmt välkomna!

Nu närmar sig sommaren med stormsteg och vi längtar otroligt mycket efter att få köra igång med våra simskolor igen. Under sommaren 2021 erbjuder vi simskola vid tre olika perioder. Anmälan för alla perioder öppnar på måndag den 17 maj

Läs mer och anmäl er på länken nedan.

Anmälan till simskolan

Det är många som längtar till dagen då vi kan öppna simhallen och köra igång med bland annat simskola och gruppträning.

Just nu finns det restriktioner som säger att kommunala verksamheter som inte är nödvändiga ska hållas stängda för allmänheten. Detta med anledning av covid-19.

Utöver restriktionerna har vi fuktskador i delar av anläggningen som påverkar möjligheten att öppna upp. Renoveringsarbetet i simhallen är sedan en tid tillbaka färdigställt och vi har fått en otroligt fin simhall. Nu kvarstår arbetet med omklädningsrum och gym där renoveringen preliminärt förväntas köra igång under april. Arbetet beräknas ta cirka sex månader.

Utomhusbadet

Om pandemin tillåter och restriktioner lättar upp mot sommaren så ska vi givetvis satsa på att öppna upp utomhusbadet.
Håll utkik efter mer information som kommer vid ett senare tillfälle.

Vi tackar för ert tålamod och förståelse i dessa tuffa tider!