Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn

Föreningsregister

I föreningsregistret hittar du föreningar som finns i Fagersta kommun. Genom att registrera din förening i föreningsregistret hamnar den i en sökbar lista över föreningar som finns i Fagersta.

Sök i föreningsregistret

Sökbara föreningar

Den 31 maj 2023 flyttades registret till en ny plats som är mer sökbar och tillgänglig för den som vill ta del av uppgifter om föreningslivet i Fagersta.

Föreningsuppgifter

Att finnas med i föreningsregistret främjar såväl din förening som Fagersta kommuns invånare. Många söker i första hand i kommunens föreningsregister för att ta reda på vilka aktiviteter som finns och vem man ska kontakta.

Föreningsregistret innehåller uppgifter om kontaktperson, adress, telefonnummer samt e-post till föreningar i Fagersta kommun. Dessutom finns det möjlighet att kortfattat ge en beskrivning av vilken verksamhet som erbjuds.

Uppdatera föreningsuppgifter varje år

För att finnas med i kommunens föreningsregister behöver föreningen uppdatera sina uppgifter minst en gång per år, samt om ändringar sker löpande under verksamhetsåret. Detta för att säkerställa att kommunens föreningsregister ständigt är aktuellt.

Uppdatera föreningsuppgifter via e-tjänst

Sidansvarig: Alexander Hietala

Senast ändrad:

Var informationen till din hjälp?


Vill du ha återkoppling?
Test