Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn

En väg in

En väg in är den enkla vägen för dig som har frågor och funderingar kring ditt företagande. Kan vi inte besvara din fråga direkt så förmedlar vi en direktkontakt till den tjänsteman det berör.

Bild på en kvinna som sitter vid ett skrivbord och kastar papper upp i luften

En väg in är en service till dig som är eller funderar på att bli företagare i Fagersta. Vi hjälper dig att hitta rätt bland kommunens olika förvaltningar och avdelningar. Du är välkommen att kontakta oss med alla dina frågor och funderingar som gäller ditt företagande. Kan vi inte besvara din fråga direkt så förmedlar vi en direktkontakt till den tjänsteman det berör.

Ibland kan ett ärende röra flera olika områden och många tjänstemän kan vara inblandande i ärendet. För att processen ska bli så effektiv som möjligt erbjuder vi företagen att boka en tid och träffa alla ansvariga tjänstemän vid ett och samma tillfälle. Detta hjälper också kommunens tjänstemän att se helheten i ärendet. Exempel på sådana områden kan vara bygglov, serveringstillstånd, miljö- och hälsofrågor, brandskydd, trafikfrågor och detaljplaner.

Funderar du på att starta eget och vill boka en tid för rådgivning så samarbetar vi med Nyföretagarcentrum i Västmanland där du får kostnadsfri rådgivning. Rådgivning ges på plats i Fagersta. Boka här:

Boka rådgivning hos Nyföretagarcentrum

Du kontaktar oss enklast genom att fylla i nedanstående formulär. Naturligtvis kan du också kontakta oss via e-post eller telefon. På länken nedan hittar du våra kontaktuppgifter. Vi återkopplar till dig inom 48 timmar.

Kontakt - Näringsliv och turism


Vilket eller vilka områden berör ditt ärende?
Vilket eller vilka områden berör ditt ärende?
Skriv några rader om ditt ärende
Sidansvarig: Anna-Karin Larsson

Senast ändrad:

Var informationen till din hjälp?


Vill du ha återkoppling?
Test