Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn

Handel

Handel skapar välstånd, drömmar och utveckling. Tillsammans arbetar vi för vårt Fagersta!

Människor på en gågata i centrum

I Fagersta finns ett utbud av butiker, caféer, restauranger, gym och annan kommersiell service i centrum. Det finns goda parkeringsmöjligheter och all parkering i Fagersta är avgiftsfri.

I Fagersta verkar den lokala handlarföreningen Fagersta i Fokus där handlarna i samarbete med Fagersta Kommun, näringslivet och fastighetsägarna arbetar med att utveckla och stärka Fagerstas handelsklimat och stadskärna. Nedan hittar du en länk till Fagersta i Fokus på facebook.

Svensk Handel är en arbetsgivarorganisation som driver handelns frågor. På hemsidan finns också rapporter, undersökningar och statistik att ta del av.

Svensk Handel har en varningslista som varnar för bluffakturor och företag med oseriösa försäljningsmetorer.

Värdebevis

Text "värdebevis 500 kr".

Nu är det dags igen för en julgåva!

Gåvan är en gest av tacksamhet till våra medarbetare, och samtidigt en stöttning till det lokala näringslivet. Gåvan är ett värdebevis på 300 kr att använda i den lokala handeln i Fagersta kommun.

Även i år får medarbetare på Norra Västmanlands Kommunalteknikförbund ett värdebevis på 300 kr att använda i den lokala handeln i Fagersta kommun. Båda värdebevisen faktureras till Fagersta kommun på en gemensam faktura.

Det är helt upp till dig som företagare att bestämma om du vill ta emot värdebevisen men vår förhoppning är givetvis att så många som möjligt väljer att göra det.

Värdebeviset får inte användas för köp av alkohol, tobak eller spel, online eller motsvarande och gäller till och med 31 januari 2024.

Hur hanterar jag som företag värdebeviset? Här finns all information du behöver för att lösa in värdebeviset och fakturera Fagersta kommun senast 29 februari 2024:

Inlösen av värdebevisen Pdf, 176.1 kB.

Här finns ett förslag på en annons/affisch som ni kan använda för att marknadsföra att ni tar emot värdebevisen (gemensam affisch för både Fagersta kommun och NVK:s värdebevis):

Affisch för marknadsföring i JPG-format

Affisch för marknadsföring i PDF-format Pdf, 1.3 MB.

 

Bild på ett värdebevis från NVK


värdebevis 300 kr
Sidansvarig: Anna-Karin Larsson

Senast ändrad:

Var informationen till din hjälp?


Vill du ha återkoppling?
Test