Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn

Handel

Handel skapar välstånd, drömmar och utveckling. Tillsammans arbetar vi för vårt Fagersta!

Människor på en gågata i centrum

I Fagersta finns ett utbud av butiker, caféer, restauranger, gym och annan kommersiell service i centrum. Det finns goda parkeringsmöjligheter och all parkering i Fagersta är avgiftsfri.

I Fagersta verkar den lokala handlarföreningen Fagersta i Fokus där handlarna i samarbete med Fagersta Kommun, näringslivet och fastighetsägarna arbetar med att utveckla och stärka Fagerstas handelsklimat och stadskärna. Nedan hittar du en länk till Fagersta i Fokus på facebook.

Svensk Handel är en arbetsgivarorganisation som driver handelns frågor. På hemsidan finns också rapporter, undersökningar och statistik att ta del av.

Värdebevis

En bild på ett värdebevis som det står 500 kronor på

Nu är det dags igen för en sommargåva!

Gåvan är en gest av tacksamhet till våra medarbetare, och samtidigt en stöttning till det lokala näringslivet i dessa tuffa tider. Gåvan är ett värdebevis på 1000 kr (2x500 kr) att använda i den lokala handeln i Fagersta kommun.

Det är helt upp till dig som företagare att bestämma om du vill ta emot värdebeviset men vår förhoppning är givetvis att så många som möjligt väljer att göra det.

Hur hanterar jag som företag värdebeviset? Här finns all information du behöver för att lösa in värdebeviset och fakturera fagersta kommun:

Inlösen av värdebevisen Pdf, 242 kB.

Här finns ett förslag på en annons/affisch som ni kan använda för att marknadsföra att ni tar emot värdebeviset:

Affisch för marknadsföring i JPG-format

Affisch för marknadsföring i PDF-format Pdf, 2.6 MB.Sidansvarig: Lena Bylund

Senast ändrad:

Var informationen till din hjälp?


Vill du ha återkoppling?
Test