Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn

Pressmeddelanden

Här hittar du våra pressmeddelanden för aktuellt år. Kontakta oss om du vill ta del av tidigare pressmeddelanden.

2020-12-16

Nu lanserar vi nya fagersta.se!

Med tillgängligheten i fokus har vi byggt om fagersta.se för att så många som möjligt ska kunna ta del av vår information. Vi passade också på att uppdatera och snygga till sidan!

Den nya hemsidan ska bättre tillmötesgå dagens krav på digital kommunikation och användarna kommer att möta en mer lättillgänglig hemsida.

- Kommunens hemsida är en högt prioriterad kommunikationskanal för oss. Det är viktigt att du som besöker hemsidan enkelt kan hitta det du söker och att hemsidan självklart också lever upp till de nya krav på tillgänglighet som finns, säger Karolina Berglund, kommunchef.

Vår nya hemsida är så kallat responsiv och ska fungera lika bra oavsett om du surfar från en mobil, platta eller dator. Ungefär hälften av de som besöker den kommunala hemsidan använder i dag mobilen. Fokus för den nya hemsidan, förutom en modern design som gör det enklare att navigera i, är ”besökaren i fokus” det vill säga att förenkla för användaren så mycket det går.

- Det är viktigt att Fagersta kommun har bra kanaler för lättillgänglig information, som samtidigt är enkel att använda. Den service kommunen tillhandahåller är till för alla, det här blir ett stort steg framåt, säger Marino Wallsten, kommunstyrelsens ordförande.

Vi passade även på att snygga till vår finska sida, då vi är ett finskt förvaltningsområde.

fagersta.se/finska


Presskontakt

Kommunikationsenheten

Kommunikationsstrateg Lena Bylund
telefon 0223-442 87, e-post lena.bylund@fagersta.se

Kommunikatör Jonna Stenström
telefon 0223-448 86, e-post jonna.stenstrom@fagersta.se

Sidansvarig: Lena Bylund

Senast ändrad:

Var informationen till din hjälp?


Vill du ha återkoppling?Test