Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn

Jämlikhetsutbildning för föreningar

Som ett led i kommunens arbete med jämlikhet har vi tagit fram en digital utbildning i ämnet. Utbildningen riktar sig till verksamma inom föreningar i Fagersta.

Barn som brottas

Utbildningen är skräddarsydd för att passa just kommunens föreningar och syftar till att skapa kunskap, förståelse och verktyg kring hur föreningar kan arbeta mer jämlikt, utveckla sitt bemötande och sin hantering av olika frågor.

När vi tagit fram utbildningen så har en referensgrupp från kommunens föreningar ingått. Utbildningen levererar inga rätt eller fel utan är interaktiv och de som går utbildningen får ta del av ett antal scenarior där de får välja vilket beslut de tar och ta del av vilka konsekvenser detta beslut ger. Det är en utbildning baserad på text, bild, film och ljudklipp för att skapa en så stor delaktighet och interaktivitet som möjligt.

Utbildningen kommer att kopplas till kommunens olika bidrag och stöd som föreningar kan söka. För att kunna söka och få vissa stöd och bidrag kommer vi att ställa som krav att representanter för föreningen har genomgått utbildningen.

Passa på att gå utbildningen redan nu!

Digital jämlikhetsutbildning

Sidansvarig: Annika Hedberg

Senast ändrad:

Var informationen till din hjälp?


Vill du ha återkoppling?
Test