Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn

Fagersta Fritidsgård

Fagersta Fritidsgård är en familjär och vänlig fritidsgård. Alla som kommer hit blir sedda och välkomnade. På fritidsgården kan du umgås med andra besökare och fritidsledare som är på plats för att prata och umgås med just dig!

Fagersta fritidsgård. Orange byggnad med flera vita fönster med spröjs. Stor grön gräsmatta framför med några äppelträd.

Fagersta fritidsgård

På fritidsgården kan du umgås med andra besökare och fritidsledare som är på plats för att prata och umgås med just dig!

Här får man vara sig själv, ta det lugnt, delta i våra aktiviteter, umgås, hitta nya vänner, arrangera en fest eller en turnering, spela spel, träna på att coacha och leda varandra samt låna musikstudion. Våra besökare är med och påverkar innehållet av verksamheten.

Fritidsgården är en alkohol- och drogfri miljö för unga ungdomar från sjunder klass till och med sista året på gymnasiet. Här uppmuntrar vi till goda levnadsvanor samt hoppas skapa förståelse för hälsans betydelse.

Samarbete

Fritidsgården samarbetar med målsmän, skola, föreningar, socialförvaltning, polis och andra vuxna engagerade runt barn och ungdomar. Fritidsledarna vägleder och bygger bärande och trygghetsskapande nätverk i samverkan med andra fritidsgårdar.

Evenemangskalendern

Vi kommer ha lite olika öppet tider i veckan framöver .

Onsdag 15 mars 14.30-21 .00

Fredag 17 mars 14.30-21 .00

Håll även utkik på vår Instagram som dagligen uppdateras med aktuell information - @fagerstafritidsgard.

Besöksadress

Vi finns på andra våningen i ”Pastejen”, besöksadressen är:
Risbrovägen 1, 737 44 Fagersta

Kontaktuppgifter

Emina Efendic: 0223-445 65, E-post: emina.efendic@edu.fagersta.se
Paola: 0223-446 10 E-post: paola.sollerman@edu.fagersta.se

Kontaktpolitiker: Teemu Sulin (V)

Sidansvarig: Eva Netterdag

Senast ändrad:

Var informationen till din hjälp?


Vill du ha återkoppling?
Test