Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn

Tidsplan för renoveringsarbetet

2023-11-10

Från och med den 8 januari 2024 kommer simhallen och gymmet att hållas stängda under en period.

Fagerstahallens tegelbyggnad med fasadskylt

Vi får in en hel del funderingar kring renoveringsarbetet som pågår i omklädningsrummet, vilket är förståeligt då det påverkar många personer, allt från våra bad- och gymgäster till skolor, föreningar samt alla vi som arbetar här i verksamheten. Att ett så här stort renoveringsarbete inte skulle ha någon påverkan är oundvikligt men även om det är långt ifrån optimalt är vi glada över att ha kunnat hålla verksamheten öppen, med fortsatt simundervisning, gruppträning, gymträning, motionssim och så vidare.

Stängt från 8 januari 2024

Nu närmar vi oss snart slutfasen och för att bland annat kunna färdigställa korridoren som leder in till gym, omklädningsrum och simhall kommer vi behöva hålla stängt en period. Detta innebär att bad- och gymanläggningen hålls stängd från och med måndag den 8 januari till preliminärt i mitten av februari.

Förlängning av kort

Årskort, halvårskort, klippkort och andra kort som är aktiva under den stängda perioden kommer att förlängas i samband med att vi öppnar upp igen. Du kommer inte behöva byta ut eller registrera om ditt kort, allt sker automatiskt i systemet.

Simskolor

Av förklarliga skäl kommer vi inte kunna erbjuda simundervisning under denna period men vi kör igång så fort vi öppnar upp igen.

Tack!

Även om det dröjer ett tag till så vill vi ändå passa på att tacka alla som besökt oss under renoveringsperioden, trots de anpassningar som det medfört. Nu närmar vi oss äntligen slutet och vi ser så framemot att få öppna upp simhallen med nyrenoverade omklädningsrum.