Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn

Ombyte under renoveringen

2023-05-05

Då renoveringen i herravdelningen kör igång den 15 maj kommer omklädningsrum på nedre plan att användas.

Receptionen

Som vi tidigare nämnt påbörjas renoveringsarbetet i herravdelningen på måndag den 15 maj. Under renoveringen är det inte möjligt att använda herravdelningen på övre plan, i anslutning till simhallen. Arbetet förväntas bli färdigt närmare slutet av året.

För badgäster, elever och andra som inte kan byta om hemma finns möjligheten till ombyte på nedre plan, vid omklädningsrummen i anslutning till idrottshallen. För att minska risken för halka ser vi gärna att du har med dig ett par badtofflor eller liknande som kan används när du går mellan simhall och omklädningsrum.

Olika omklädningsrum beroende på vecka

Vi fortsätter att ha olika veckor där herrar kan basta på jämna och damer på ojämna veckor men istället för den gamla herravdelningen på övre plan får du då använda omklädningsrummet på nedre plan.

Jämna veckor

Under jämna veckor kan herrar byta om på övre plan i anslutning till simhallen. Herrar har då även tillgång till bastuavdelningen. Damer byter om på nedre plan, i anslutning till idrottshallen.

Ojämna veckor

Under ojämna veckor kan damer byta om på övre plan i anslutning till simhallen. Damer har då även tillgång till bastuavdelningen. Herrar byter om på nedre plan, i anslutning till idrottshallen.

Ingång till idrottshallen

Den vanliga ingången till idrottshallen/nedre plan, bredvid receptionen, stängs av då trapphuset/korridoren används som in- och utväg under renoveringsarbetet. Hallbokare och föreningar som hyr idrottshallen går in direkt genom omklädningsrummen på nedre plan.