Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn

Våryrans nästa dragplåster: Lili & Susie!

2024-04-04

Våryran kan nu släppa ännu ett dragplåster som kommer göra entré på våryrans scen i Vilhelminaparken. Det är inga mindre än Lili & Susie som i år har stått på scen i 39 år.

Lili & Susie

Med över 30 singlar har systrarna i popduon tagit svenska folket med storm. I slutet av 80-talet och början av 90-talet spelades deras hits flitigt i så väl Sverige som övriga Europa och USA. Vilka minns inte ”Oh mama”, ”What's the color of love” eller ”Okey okey” som var med i melodifestivalen 1989 och kom på en femte plats. Efter ett uppehåll intog duon melloscenen igen 2009 med låten ”Show me heaven” som, trots att den endast nådde andra chansen, blev en hit på radion.

Utöver musiken är Lili även känd genom att driva stiftelsen Djurens ö som skildrats genom TV4 under fyra säsonger. Lili och Susie har också bland annat medverkat i en rad tv-produktioner som exempelvis TV4 succén Så mycket bättre samt en egen musikdokumentär på SVT ”Lili & Susie”.

Lili och Susie levererar alltid 100% energi på scen och publiken kommer att kunna ta del av nostalgiska och odödliga hits blandat med nyare material, lördagen den 18 maj.