Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn

Trygga vuxna – vill du vara med?

2023-10-20

Nu startar vi upp konceptet Trygga vuxna, som handlar om att finnas ute i samhället kvällar och helger för att bidra till ökad trygghet. Vi behöver bli fler vuxna som rör oss ute på byn kvällar och helger, särskilt när det är olika typer av ungdomsevenemang och många unga är ute.

Flera händer i en ring

Trygga vuxna är ett samarbete mellan Fagersta kommun och polisen och bygger helt på ideellt engagemang och vuxennärvaro. Konceptet ska komplettera fältning.

Trygga vuxna handlar om att öka närvaron av vuxna runt ungdomar. För att vara med behövs inga förkunskaper men vi ser gärna att du är över 25 år. När du anmäler dig så blir du inbjuden till en introduktion som du behöver ta del av, dessutom läggs du i en sändlista och får meddelanden när Trygga vuxna behövs. Vi lägger ut datum då vi behöver trygga vuxna och du anmäler dig till det eller de tillfällen som passar dig. Som tack för hjälper bjuder vi på kvällsfika och en biobiljett.

Första vandringen sker nu på lördag den 28 oktober med introduktionskurs torsdagen den 26 oktober. Anmäl dig genom att maila namn, ålder och kontaktuppgifter till annika.hedberg@fagersta.se

Varmt välkomna!