Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn

Var med på Hälsoveckan 2023!

2023-06-27

För andra året i rad bjuder vi in er till en spännande och givande hälsovecka för alla! Det är dags att sätta fokus på vårt välbefinnande och ta hand om oss själva på ett helt nytt sätt.

Kvinna på gym

Under Hälsoveckan kommer vi att erbjuda ett brett utbud av aktiviteter och evenemang som främjar hälsa och välmående., inifrån och ut. Denna vecka vill vi skapa och genomföra tillsammans!

Datum: 17-24 september

Plats: Hela Fagersta

Vår ambition är att skapa ett varierat program som passar alla oavsett ålder, kön eller fysisk förmåga. Oavsett om du är en träningsentusiast, en nybörjare eller bara nyfiken på att lära dig mer om hur du kan förbättra ditt hälsotillstånd, ska det finnas det något för dig under denna hälsovecka. Och det är där ni kommer in! Vi bjuder vi in alla som vill att vara med och delta. Företag, föreningar, organisationer, grupper med mera, alla är välkomna!

Det går att delta på två olika sätt

Under veckan arrangerar ni en eller flera hälsoaktiviteter. Om ni anmäler aktiviteten via länken (bifoga länk) senast den 16 augusti så kommer det med i Hälsoveckans program. Lägg även aktiviteten i vår gemensamma evenemangskalender för att vara med i den gemensamma digitala marknadsföringen. Anmälan till evenemangskalendern kan göras även efter 16 augusti.

Hälsoveckan - Anmäl din aktivitet

Onsdagen den 20 september arrangerar vi en Hälsomässa i Fagerstahallen från klockan 17.00. Under Hälsomässan så kommer bland andra Carolina Klüft att föreläsa. Vi välkomnar utställare och parter som vill visa upp sig och sin verksamhet, det kan vara allt från hjärt- och lungräddning till korta prova-på-pass.

Hälsoveckan - Delta på Hälsomässan