Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn

Näridrottsplatsen i Uggelbo tillfälligt uppbokad måndag-fredag eftermiddag/kväll

2023-03-06

Uppdaterad 2023-03-07: Beslutet att nyttja näridrottsplatsen i Uggelbo tillfälligt för organiserad barn- och ungdomsverksamhet grundar sig i att bytet av konstgräsplanen på Fagerliden inte kunde färdigställas under hösten 2022.

Näridrottsplats

För att kunna erbjuda träningsmöjligheter för föreningarnas barn- och ungdomsverksamhet, beslutades att nyttja befintliga idrottsanläggningar (näridrottsplatserna), som egentligen är avsedda för spontant idrottande. Så fort konstgräsplanen blir spelbar på Fagerliden under våren 2023, kommer näridrottsplatserna att återgå för enbart spontant nyttjande.

Vid det fall att föreningarna inte nyttjar samtliga tider (måndag-fredag 16.00-22.00) kan anläggningen nyttjas spontant, förutsatt att planen lämnas när föreningarna anländer för att påbörja sin träning.

Vi hoppas på förståelse för situationen där vi möjliggör för att föreningarnas alla barn- och ungdomar tillgodoses med tillfälliga träningsmöjligheter.

Tack på förhand!

Under våren 2023 med start idag måndagen den 6 mars, kommer näridrottsplatsen i Uggelbo att nyttjas av föreningarna Västanfors IF FK och Fagersta Södra IK för organiserad idrott.

Planen kan alltså inte nyttjas för spontan aktivitet måndagar-fredagar klockan 16.00-22.00. Detta gäller tillsvidare.

Måndag-fredag förmiddag samt lördagar och söndagar kan näridrottsplatsen nyttjas som vanligt.