Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn

Månadens Morgonsoffa den 9 mars!

2023-03-06

Morgonsoffan infaller första torsdagen i månaden och sänds från Brukshotellet i Fagersta och digitalt på fagersta.se.

Uppfälld laptop på ett träbord. På skärmen står Morgonsoffan loggan stort och logotyper med samarbetspartners under. En kaffekopp till höger om datorn och ett block med penna till vänster.

Frukost serveras från klockan 7.30 och programmet börjar klockan 8.00. Då tar vår programledare Julia Rosqvist med dig på ett späckat program fyllt med spännande gäster.

Nytt från och med denna gång: Vi börjar med föranmälan

Anmäl din medverkan till:

naringsliv@fagersta.se

I soffan kan du se:

Pontus Lindman, finalist i Tv-progammet Talang

Pontus från Smedjebacken är illusionisten som i helgen tog klivet till finalscenen och han kommer och berättar om sin karriär och hur det är att stå inför en stor tv-produktion. Dessutom så försöker vi sia lite om framtiden efter Talang!

Jari Enlund, kontorschef M4

Vi kommer dels att få höra hur transportsektorn mår och hur M4 jobbar, men också om Jaris stora engagemang för det krigsdrabbade Ukraina.

Tobias Back

Levererar färska näringslivsnyheter!

Möt också månadens samarbetspartner Företagarna Norra Västmanland!

Varmt välkommen!

Fakta om Morgonsoffan

På Fagersta Brukshotell äter vi frukost, umgås, nätverkar och får höra det senaste om näringslivet i regionen. Det är en social, rolig och fartfylld start på dagen! Morgonsoffan infaller oftast första torsdagen i månaden, och vid åtta tillfällen under 2023. Frukosten står uppdukad mellan klockan 7.30 och 8.00 och själva programmet är mellan 8.00–9.00 och det går bra att mingla efteråt.

Alla entreprenörer och företagare i regionen är välkomna!

Se Morgonsoffan digitalt i efterhand via vår playkanal.

Playkanalen