Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn

Här kommer en sommarhälsning!

2021-06-28

Vi hoppas att sommaren 2021 innebär början på en återgång till ett öppnare samhälle och en tillvaro mer lik tiden före pandemin. Vi ser sjunkande smittotal och vaccinationsgraden ökar stadigt.

feet relaxing on grass (summer time)

Trots att pandemin har präglat vardagen även denna vår har vi arbetat med en hel del andra viktiga frågor, såsom övertagandet av ansvaret för Brinellskolan och vuxenutbildningen, förberedelser inför flytten till de nya kommunkontoren i tidigare Brukskontoret och Norra station, beslut om och planering för ett nytt äldreboende med 100 platser vid Norrbygården samt stiftande av en kooperativ hyresrättsförening för ett trygghetsboende med 47 platser tillsammans med Riksbyggen.

Vi vill tacka alla Fagerstabor som fortsätter att respektera råd och rekommendationer.
Tack också till alla företagare som gång på gång har fått ställa om så att vi ska kunna känna oss trygga när vi besöker dem. Något vi alla kan göra är att fortsätta värna vårt lokala näringsliv genom att handla lokalt.

Vi vill även tacka alla medarbetare som varje dag håller ut gör sitt yttersta för att anpassa verksamheten efter de råd och rekommendationer som gäller för att bromsa smittspridningen.

Passa på att njuta av det som Fagersta har att erbjuda i sommar. Du har väl inte missat årets turistbroschyr?

Turistbroschyr

Ta hand om varandra i sommar och fortsätt att följa myndigheternas rekommendationer.

Vi önskar er alla en riktigt fin sommar!

Marino Wallsten, kommunstyrelsens ordförande
Karolina Berglund, kommunchef