Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn

Kom och bada!

2021-06-17

Fagerstahallens utebad har precis öppnat, och utomhus är det full aktivitet. Men innanför dörrarna råder även där aktivitet, fast av ett annat slag.

Simbassäng

Renoveringen av omklädningsrummen, gymmet och relaxavdelningarna är i full gång, och det går inte att känna igen sig. Nu tas ett rejält omtag, och Fagerstahallens innemiljö får ett helt nytt utseende med funktionella, verksamhetsanpassade och genomtänka lösningar.

Upprivet golv i omklädningsrum.

Omklädningsrum under renovering.

Omklädningsrtum med upprivet golv.

Omklädningsrum under renovering.

Två stora omklädningsrum för personer med funktionsvariationer eller personer som vill ha lite mer avskiljning är på god väg att bli klara. Där är generösa utrymmen för att få plats med all eventuell utrustning, och omklädningsrummen har egna ingångar direkt till bassängerna.

Renvering av omklädningsrum

Omklädningsrum för personer med funktionsvariationer.

Ett nytt rum för att kunna hålla träningspass kommer att rymmas, med möjlighet till pass även på dagtid. Omklädningsrummen kommer att utrustas med relaxavdelningar med bastur, stor familjedusch, möjligheter att duscha enskilt, flera skötbord och barntoaletter. I hallen står nyinköpta, stabila barnstolar redo att ta emot bebisar och bubbelpoolen väntar på besökare.

Lokal med upprivet golv.

Längst bak på bilden syns det nya rummet för träningspass.

Grå barnstolar.

Stabila barnstolar väntar på att tas i bruk.

Även gymmet får sig en ansiktslyftning med mer ljusinsläpp och i receptionen finns numera badkläder till försäljning.

Lokal under renovering.

Här kommer gymmet att byggas upp igen.

Rum under renovering.

Det blivande gymmet från en annan vinkel.

Badkläder hänger på klädställning.

Badkläder till försäljning!

Så allt detta har vi att se fram emot, men innan dess passar vi på att njuta av en förhoppningsvis varm och solig utesäsong i 50metersbassängen, hopptornet och svampen. Varmt välkomna och ta ett dopp!