Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn

Lediga tjänster

Som arbetsgivare vill vi att du som arbetar hos oss ska trivas och utvecklas och känna dig stolt över att ha ett jobb som gör skillnad i människors vardag.

Vi söker 8 st vårdbiträden med egna EPA- Traktorer

Arbetsform

Anställningsform: Sommarjobb/Säsongsanställning

Anställningens omfattning: Deltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Löneform: Timavlönad samt reseersättning

Antal lediga befattningar: 8

Sysselsättningsgrad: 6 timmar per dag med omfattning 4 veckor

Ort: Fagersta

Län: Västmanlands län

Land: Sverige

Referensnummer: 2024/81

Fackliga företrädare

Kontaktperson(er)

Sista ansökningsdatum:

2024-05-31

Ansök nu

Socialförvaltningen, Funktionshinderområdet, Bemanningen

Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi idag cirka 13 300 invånare.

Välkommen till ett meningsfullt arbete och en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för utifrån kommunens gemensamma värdegrund; samarbete, trygghet, ansvar, respekt - STAR.

Hos oss har du möjlighet till bland annat friskvårdsbidrag och frikort till simhall, gym och utomhusbad.

Om arbetsplatsen – det här är vi!

Är du sugen på sommarjobb men kanske inte har åldern inne för ett ordinarie sommarjobb inom äldreomsorgen? Då kan vi erbjuda dig ett lite annorlunda sommarjobb där du tillsammans med din EPA-traktor utför ett av världens viktigaste jobb!

Ditt uppdrag

Du kommer att anställas som vårdbiträde inom hemtjänsten med anpassade arbetsuppgifter och anpassat schema. Du kommer att arbeta mellan kl. 08.00 – 14.45 (rast 45 minuter) måndag till fredag. Uppdraget innebär att du åker hem till våra äldre och hjälper dem med till exempel bädda sängen, diska, hämta matlistor hos våra kunder, lägga beställningar i app för digitala inköp, fixa frukost eller bara vara social. En dag i veckan hjälpa till i vår tvättstuga med tvätt utifrån de serviceuppdrag vi har. Du kommer inte att utföra några omvårdnadsuppgifter eller handha läkemedel. Du kommer att få handledning av ordinarie medarbetare som vägleder och stöttar dig under hela perioden. Då vår hemtjänst sträcker sig över ett stort område kommer du att behöva en egen A-traktor att transportera dig i samt ett godkänt körkort. Du kommer att få kilometerersättning då du använder ditt fordon. Du kommer att arbeta utifrån offentlighets- och sekretesslagen (2009:400,OSL).

Dina kvalifikationer och meriter

Vi har inget krav på utbildning då vi räknar med att en stor del av er som söker har en pågående gymnasial utbildning. Men vi vill att du är ansvarsfull, håller tider och tar ditt uppdrag seriöst.
Det är viktigt att du tycker om människor och trivs med sociala kontakter.

Vi behöver dig under perioden vecka 25-32 och vi planerar att dela upp perioden i två delar så du arbetar totalt 4 veckor. Du får introduktion i verksamheten innan du börjar på din tjänst och du kommer också bli kallad till kommunens Kick off dag som vi då anpassar för just dig. Du behöver inte ha någon som helst erfarenhet innan.
Vi vill att du har personlig mognad och är serviceinriktad

För anställning krävs uppvisande av utdrag från Polisens belastningsregister.

Vi eftersträvar en god åldersspridning och ser positivt på sökande ur alla åldrar. Vi strävar även efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Fagersta kommun ingår i finskt förvaltningsområde och vi ser gärna sökande med kunskaper i finska i tal och skrift.

Vi har gjort våra val av annonskanaler och vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.