Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn

Bilder från Öppet hus

2022-02-24

Tack alla som kom till Brinellskolans Öppet hus. Det var härligt att få träffa er och visa lite av oss. För dig som ska göra ditt gymnasieval finns möjlighet att besöka programmen under År 9-dagar i januari.

Ungdomar samlade i Elevhallen Brinellskolan

Torsdagen den 2 december bjöd Brinellskolan in till Öppet hus för att visa upp skolan och berätta om de tio nationella program som skolan erbjuder. Besökare blev guidade från Elevhallen till de korridorer och klassrum där programmet fanns.

Eleverna visade upp UF-företag, labb, studielitteratur, filmer från studieresor utomlands och i Sverige, gymnasiearbeten, elevdatorer, tält med mera som används i kursen naturguidning. Det fanns också tävlingar som att byta bromsbelägg och bromsskiva på snabbast tid, frågesport och tipspromenader med priser.

Tack alla som ställt upp och ordnat och tack alla som kom! Hoppas att vi ses igen!

Nästa inplanerade möjlighet att besöka Brinellskolan är År 9-dagarna 18-19 januari.

Du kan alltid höra av dig om du undrar något. Om du vill besöka ett program, skugga en elev eller på annat sätt veta mera införa ditt gymnasieval är du hjärtligt välkommen att höra av dig. Du kan exempelvis maila studie- och yrkesvägledare Sara Forsberg (fornamn.efternamn@edu.fagersta.se)