Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn

Månadens Morgonsoffa den 8 maj!

2024-05-06

Onsdagen den 8 maj är det Morgonsoffan på Fagersta Stadshotell. Programmet går även att ses digitalt i efterhand på fagersta.se.

Uppfälld laptop på ett träbord. På skärmen står Morgonsoffan loggan stort och logotyper med samarbetspartners under. En kaffekopp till höger om datorn och ett block med penna till vänster.

Frukost serveras från klockan 7.30 och programmet börjar klockan 8.00. Då tar vår programledare Julia Rosqvist med dig på ett späckat program fyllt med spännande gäster.

Föranmälan:

Anmäl din medverkan till:

naringsliv@fagersta.se

I soffan möter du:

Petterssons Plattsättning – Joakim Pettersson
Företaget verkar främst i norra Västmanland och utför alla typer av kakel- och klinkersättning och totalrenovering av badrum och liknande. På Floravägen har man också en butik, där du förutom att handla också kan kika in och bli inspirerad av olika miljöer!

Optileva – Eva Olausson
Hälsoutvecklare, erbjuder stöd till både privatpersoner och företag genom olika hälsotjänster. Det kan vara allt från individuella näringsanalyser och hälsosamtal till föreläsningar eller hela hälsokoncept!

Färghuset – Mathias Blomqvist
Vi möter Mattias Blomqvist, butikschef på nyöppnade Färghuset på Västmannavägen, som finns i samma lokal där den tidigare butiken Colorama låg. Mattias berättar lite om vad som är på gång och vilka förändringar man har gjort i verksamheten!

Förhoppningsvis får vi också träffa några av vinnarna från Enterprizegalan!

Tobias Back levererar lokala och regionala näringslivsnyheter.

Möt också månadens samarbetspartner Handelsbanken!

Varmt välkommen!

Fakta om Morgonsoffan

På Fagersta Brukshotell äter vi frukost, umgås, nätverkar och får höra det senaste om näringslivet i regionen. Det är en social, rolig och fartfylld start på dagen! Morgonsoffan infaller oftast första torsdagen i månaden, och vid åtta tillfällen under 2023. Frukosten står uppdukad mellan klockan 7.30 och 8.00 och själva programmet är mellan 8.00–9.00 och det går bra att mingla efteråt.

Alla entreprenörer och företagare i regionen är välkomna!

Se Morgonsoffan digitalt i efterhand via vår playkanal.

Playkanalen