Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn

Fagersta ungdomscenter

Fagersta fritidsgård/ Ungdomscenter håller stängt för besök. Fritidsledarna arbetar måndag till fredag 7.30-16.00 på Risbroskolan där fritidsgårdens verksamhet är öppen. Fritidsledarna kan nås via telefon och mail. Möten enskilt eller i liten grupp liksom aktiviteter utomhus kan genomföras.

Ett rostfärgat hus med dörren till Ungdomscenter

Ungdomscenter är en mycket familjär och vänlig fritidsgård. Alla som kommer hit blir sedda och välkomnade. På fritidsgården kan du umgås med andra besökare och fritidsledare som alltid är på plats för att prata och umgås med just dig!

Här får man vara sig själv, ta det lugnt eller delta i våra aktiviteter, umgås, hitta nya vänner, arrangera en fest eller en turnering, spela spel, träna på att coacha och leda varandra samt låna replokal. Våra besökare är med och påverkar innehållet av verksamheten.

Fritidsgården är en attraktiv och drogfri miljö för unga människor som uppmuntrar till goda levnadsvanor samt skapar insikt och förståelse för hälsans betydelse. Fritidsgården samverkar med skolan, socialförvaltningen, polis, ungdomsrådet och närliggande fritidsgårdar.

Samarbete

Fritidsgården samarbetar med föräldrar, ungdomsrådet, skolan, föreningar, och andra vuxna som finns runt barn och ungdomar. Fritidsledarna vägleder och bygger bärande och trygghetsbevarande nätverk i samverkan med andra fritidsgårdar.

Öppettider

Ungdomscenter/Fagersta fritidsgård håller nu stängt för besök. Detta är en följd av av de nya restriktionerna som regeringens presskonferens lät meddela i fredags.

Telefon

Teemu: 0223-446 10

Kontaktpolitiker: Tony Himmler (S), Christer Borg (SD)

Sidansvarig: Lena Bylund

Senast ändrad:

Var informationen till din hjälp?


Vill du ha återkoppling?
Test