Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn
Fagerstahallens byggnad med en stor parkering framför. Blå himmel.

Övriga verksamheter

I Fagerstahallen finns det flera olika verksamheter.

Övriga verksamheter i Fagerstahallen

Fagersta kommun ansvarar bland annat för badanläggningen, gymmet på huvudplan, sportcaféet samt konferens-, gymnastik- och aktivitetslokalerna men i byggnaden finns det även en skyttelokal och ett större gym som drivs av föreningar. Det finns även en bowlinghall som är privatägd.

I Fagerstahallens källarplan finns det ett större gym som hanteras av föreningen Fagersta Atletklubb. Gymmet har ingen reception eller personal på plats.

Kontakta ansvariga via telefon om du vill ha mer information om öppettider, medlemskap eller om du har andra frågor relaterat till Atletklubben. Öppettider och kontaktuppgifter anslås även på dörren till gymmet.

Kontaktuppgifter

Erling Carlsson, 073-962 52 48
Dennis Skult, 072-235 69 31

I Fagerstahallens källarplan finns en 8-banors AMF-hall. Här finns även en cafeteria som har en grillmeny och i direkt anslutning till hallen finns två omklädningsrum och ett klubbrum tillgängliga. Bowlinghallen är privatägd.

Kontaktuppgifter

Telefon: 0223-164 45Fagersta Bowlinghall på Facebook

Fagerstahallens högmoderna skjutbana består av åtta stycken 25-metersbanor för pistolskytte, nio stycken 50-metersbanor för gevärskytte med Mega-Link elektroniska måltavlor samt 30 stycken 10-metersbanor för luftgevär med elektroniska måltavlor och 10 stycken med taveltransportör.

Alla banor har individuell belysning. Mindre konferensrum finns i anslutning till hallen. Skyttelokalen sköts av en förening.

Fagersta Ungdomsskytteförening

Anneli Gäfvert
annelie.gafvert@gmail.comFagersta USKF klubbsida