SÖK PÅ SIDAN

Kontakta fagersta kommun

Postadress:
Fagersta kommun
737 80 Fagersta

Telefon:

0223-440 00

Fax:

0223-171 01

Öppettider:

7.30-12.00 och 13.00-16.00

Besök oss:

Norbergsvägen 19 
737 80 ­Fagersta

Priser och visningtider Oljeön

Oljeön går att besöka från mitten av maj till slutet av september. Under denna period vidas ordinarie visningar, vilket betyder att du som gäst kan besöka någon av de tidsbestämda guidade visningarna på Oljeön. Önskar du boka in en annan tid eller är ett större sällskap erbjuder vi även visningar för till exempel bussgrupper.

Visningar på Oljeön

Ordinarie visning

Förbokad visning

Under maj- september guidas ordinarie visningar på bestämda tider på Oljeön. Det innebär att du som gäst inte behöver boka biljetter i förväg utan kan köpa din biljett direkt av guide på plats eller på Besökscentrum i Ängelsberg. Dessa visningar ordnas på fasta tider enligt ett sommarschema.

Är ni en grupp eller ett större sällskap som vill gå en guidad visning rekommenderar vi att ni bokar en egen tur. Dessa visningar fungerar även utmärkt för det lilla sällskapet. Hör av dig till oss så berättar vi mer; Tel: 0223-131 00 eller turism@fagersta.se

Visningstid: ca 1,5 timme (färjeturen inräknad).

Visningstid: ca 1,5 timme (färjeturen inräknad).

Pris: 80 kr/person. Barn under 15 år gratis i vuxens sällskap, (max 3 barn/vuxen).

Gruppris: 60 kr/person.

1300 kr minimipris (om 21st eller färre).

Sjöturen över med färjan Petrolia ingår alltid i priset. Färjan tar 30 personer + guide och skeppare (färjan kör extra tur vid större grupper).

OBS! För att underlätta rekommenderar vi att du köper din biljett till de ordinarie visningarna på Besökscentrum innan visning. Våra guider tar endast emot kontant- eller swishbetalning.

Klicka på bilden (visningstider på Oljeön) för att skriva ut en kopia.

Visningar på Oljeön 2018
sidlänk

Besökscentrum Ängelsberg

Läs mer
Läs mer
Scrolla upp