Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn

Covid-19 och påverkan på våra verksamheter

Covid-19 och de restriktioner den medför har en del påverkan på kommunens verksamheter, här hittar du uppdaterad information.

Servicecenter

På grund av rådande omständigheter så kommer Servicecenter att ha stängt vecka 3 och vecka 4 till att börja med.

Beslut som ni blivit hänvisade att besöka Servicecenter för påskrift hänvisas vidare till receptionen på Alltjänst, Norbergsvägen 1.

Alla frågor gällande Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Pensionsmyndigheten, Skatteverket hänvisas till Statens Servicecenter, Bragevägen 1.

Simhallen

Från och med onsdag den 9 februari avvecklas en större del av restriktionerna. Här på Fagerstahallen innebär det att badanläggning, bastu och omklädningsrum kan ha öppet som vanligt, utan krav på förbokning. Även om restriktionerna nu försvinner pågår ändå en viss smittspridning och vi ser gärna att du som besöker oss respekterar och håller avstånd till andra gäster när det är möjligt.

Vår bastuavdelning kan återigen öppnas och precis som tidigare gäller olika bastuveckor för dam och herr. Damer kan basta på ojämna veckor och herrar på jämna veckor.

Öppettider

Våra befintliga öppettider fortsätter att gälla tillsvidare och du hittar dem på vår hemsida.
Varmt välkomna till Fagerstahallen!

Öppettider Fagerstahallen


Till och med den 8 februari gäller fortfarande nedanstående!

För att kunna säkerställa simundervisning och bad för allmänheten kräver vi att alla besök förbokas i receptionen. Omklädningsrummen är könsneutrala och en person i taget kan boka in sig. Om det är flera från samma familj eller hushåll som vill besöka oss kan ett omklädningsrum bokas för upp till sex personer.

  • Du kan som tidigast boka tid dagen innan planerat badbesök. Först till kvarn!
  • Max två timmar per besök
  • En familj eller ett hushåll på upp till sex personer kan boka ett omklädningsrum tillsammans. Ni byter då om i samma omklädningsrum, oavsett könstillhörighet
  • Du som bokar tid för en person kommer inte behöva dela med det motsatta könet eller någon annan
  • Gym- och bastuavdelningarna är avstängda

Idrottshallar

Cuper och träningsläger är inte tillåtna i följande idrottshallar; Fagerlider, Alfahallen, Per Olshallen, Risbrohallen, Fagerstahallen, Mariahallen samt träningscampen tillhörande Fagerstahallen.

Beslutets löptid följer de nationella restriktionernas löptid och kan komma att förlängas.

Sidansvarig: Anna Nilsson

Senast ändrad:

Var informationen till din hjälp?


Vill du ha återkoppling?
Test