Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn

Covid-19 för dig som anhörig

Här hittar du infomation till dig som anhörig till kunder i våra verksamheter.

Vi vädjar till anhöriga om att fortsätta följa våra besöksrekommendationer

Folkhälsomyndigheten och regeringen har valt att ta bort de flesta av våra restriktioner kopplade till covid-19 den 9 februari. Vi vädjar ändå till anhöriga att fortsätta följa våra besöksrekommendationer för att skydda våra äldre och mest sköra.

Även om många personer nu är vaccinerade så kommer vård- och omsorgsavdelningen fortsätta att följa basala hygienrutiner och använda skyddsutrustning. Vi kommer även att fortsätta ta covid-19-prov fortlöpande samt smittspåra vid behov.

Vi vädjar till anhöriga att fortsätta följa kommunens rekommendationer för besök. Inom äldreomsorgen kontaktas verksamheten för att boka besök som tidigare.

Besök på Malmen, Solliden, Nybo, korttidsenhet avdelning Bryggan och Visiten

Om du vill göra ett besök vänligen kontakta personalen via telefon på den avdelning som du ska besöka. Är det många besökare i verksamheten så vädjar vi till dig att komma vid en senare tidpunkt och vi önskar att besök sker mellan klockan 13.00-17.00. Vid besöket möter personal upp dig i entrén.

Besök på Stolpvreten

Besökare på Stolpvreten behöver ej kontakta personal inför besöket.

Personalen arbetare efter basala hygienrutiner och använder skyddsutrustning enligt rutin från Region Västmanlands smittskyddsenhet.

Tillsammans minskar vi smittspridningen!

Sidansvarig: Anna Nilsson

Senast ändrad:

Var informationen till din hjälp?


Vill du ha återkoppling?
Test