Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn

Välkommen Merdean - vår nya Ungdomsledare!

2021-07-08

För att utveckla arbetet med unga har vi skapat tjänsten Ungdomsledare och vi välkomnar Merdean Suzuki Forsberg som ska arbeta med detta hos oss.

Ungdomsledaren omgiven av barn

Nu under sommaren håller Merdean Suzuki Forsberg i danskollo för barn och undgomar

Ungdomsledaren arbetar för och tillsammans med ungdomar och unga vuxna. Han arbetar uppsökande och stöttar unga för att lotsa till olika aktiviteter. Ungdomsledaren har god kunskap om aktiviteter i Fagersta och kan därför föreslå och vägleda till aktiviteter som kanske inte är så välkända för denna målgrupp. Merdean är också behjälplig och stöttar unga som vill komma i kontakt med föreningslivet.

Ungdomsledaren kommer att finnas både inom skolan och där unga rör sig på sin fritid och på detta sätt utveckla kontakten mellan kommunens olika verksamheter och de unga som finns i Fagersta.

Ungdomsledaren hoppar

- Jag har min bakgrund inom dans och jag har dansat på professionell nivå. Jag har sedan utbildat mig inom projektledning inom kultur. Som ungdomsledare vill jag ge barn och ungdomar möjlighet och stöd att forma sin framtid. Mina mål är att inspirera och skapa trygghet för barn och ungdomarna på olika platser genom aktiviteter, hälsar Merdean Suzuki Forsberg