Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn

Skicka in din idé senast den 16 maj!

2021-04-29

Tiden för att lämna in idéer på en aktivitet eller ett evenemang förlängs till den 16 maj. Det betyder även att röstningsperioden förskjuts och pågår från den 17 maj till den 11 juni.

En man och en kvinna står med ryggarna mot varandra och tittar in i kameran. Dem står mot en enfärgad turkos bakgrund. Ansiktsuttrycken är kaxiga armarna det ser nästan ut som om dem skulle vara mitt i ett danssteg.

Är du mellan 13-25 år och bor i Fagersta? Då kan du få upp till 50 000 kronor för att genomföra en aktivitet eller ett evenemang.

Din idé! Du bestämmer! är en medborgarbudget där du som är 13-25 år har makten. Har du idéer på aktiviteter för unga i Fagersta som ökar psykisk hälsa och minskar otrygghet kan du få upp till 50 000 kronor för att genomföra din idé!

Fram till den 16 maj kan du skicka in dina idéer via vår e-tjänst och få hjälp att utveckla dem. Under maj månad läggs alla idéer ut och alla i åldern 13-25 år har sedan möjlighet att rösta på de förslag som är bäst. Från juni så genomförs sedan de idéer som vunnit.

Mer information om hur du går till väga för att skicka in dina idéer finns på vår hemsida under fagersta.se/dinide. Du kan också följa oss på Instagram under dinidefagersta och på hashtagen #dinidefagersta

Din idé! Du bestämmer!

Instagram - dinidefagersta