SÖK PÅ SIDAN

Kontakta fagersta kommun

Postadress:
Fagersta kommun
737 80 Fagersta

Telefon:

0223-440 00

Fax:

0223-171 01

Öppettider:

7.30-12.00 och 13.00-16.00

Besök oss:

Norbergsvägen 19 
737 80 ­Fagersta

Ny föreningsutvecklare

Ny föreningsutvecklare på Kultur- och fritid

Nuvarande föreningsutvecklare/utredare Jimmy Vahlstedt kommer från och med den 20 april 2020 att vara tjänstledig. Under hans frånvaro kommer Alexander Hietala att överta rollen som föreningsutvecklare/utredare, med placering i kommunhuset tillsammans med Kultur- och fritidschef Lena Sundholm.

Alexander arbetar i sin ordinarie tjänst som biträdande sporthallschef i Fagerstahallen och medverkar i ledningsgruppen för Fritid. ”-Redan nu har jag nära kontakt med flera föreningar i Fagersta då jag bland annat ansvarat för hantering och fördelning av träningstider för föreningar i sporthallarna. Dessutom har jag och Jimmy haft ett nära samarbete och en god dialog sedan tidigare, vilket underlättar övergången till min nya roll.”

”-I och med behovet av genomgripande renovering av Fagerstahallen, minskar det administrativa arbetet på Fagerstahallen. Det är då bra att vi kan lösa det på det här viset inom avdelningen för Kultur och fritid”, säger Lena Sundholm, Kultur- och fritidschef.

Alexander tillägger: ”-Jag ser detta som en bra lösning! I och med min tidigare roll har jag stor kunskap om vad tjänsten innebär och som jag kommer ha stor nytta av framöver. Jag ser framemot att få vidga mina vyer, lära nytt och framför allt att i dialog arbeta för föreningslivet i Fagersta kommun.”

Senast ändrad: 2020-04-06

Scrolla upp