Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn

Utveckla företag

Till dig som redan är företagare och vill utveckla ditt företag.

Fem människor som sätter upp post-it lappar i färgerna blått, gult, rosa och grönt

Näringsliv och tillväxt ger dig den information, de råd och det stöd du behöver för att komma vidare och utveckla ditt företag.

  • Funderar du på att byta företagsform?
  • Behöver du finansiering?
  • Letar du efter nya lokaler?
  • Eller vill du diskutera hur ditt företag kan nå nya marknader?

Öka tillväxten och utveckla ditt företag genom att bolla dina idéer med oss! Här hittar du kontaktuppgifter till oss:
Kontakt - Näringsliv och tillväxt

Hit kan du också vända dig för att få information och stöd:

Verksamt är ett samarbete mellan Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket och är till för både blivande och befintliga företagare. Här får du bland annat veta mer om hur du hittar nya marknader, utbildningar för kompetensutveckling, företagsstöd, finansierar din tillväxt eller byter företagsform.

På Almi har man lång erfarenhet av affärsutveckling och finansiering. Man erbjuder också olika seminarium till både nya och befintliga företagare.

Handelskammaren Mälardalen är en näringslivsorganisation som är öppen för medlemsskap oavsett branch. Man jobbar bland annat med att skapa nätverk och erbjuder olika utbildningar. Man bedriver också rådgivning vad gäller export och import.

Region Västmanland arbetar för hela regionens utveckling. Man skapar samverkan mellan kommuner, näringsliv och andra aktörer i viktiga frågor som påverkar regionens utveckling. Via regionen kan du också söka finansiellt stöd genom olika företagsstöd.

Västerås Science Park är en mötesplats för företagande, innovation och tillväxt som erbjuder nätverk och affärsutveckling till kunskapsintensiva tillväxtföretag. Man arbetar med stöd till företag i hela västmanland.

Företagarna erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp .

Företagarna norra Västmanland

Sidansvarig: Lena Bylund

Senast ändrad:

Var informationen till din hjälp?


Vill du ha återkoppling?
Test