Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn

Etablera företag

Till dig som funderar på att etablera dig i Fagersta kommun.

Färglada kläder som hänger på galgar i en butik

Söker du en plats där du kan etablera och expandera ditt företag? Kul, vi på Näringsliv och tillväxt hjälper gärna dig och ditt företag att få bästa möjliga förutsättningar. Behöver du någon att rådfråga och diskutera finansiella frågor med? Kontakta oss så berättar vi mer!
Kontakt - Näringsliv och tillväxt

Söker du mark eller lokaler?
Lokaler och mark

Hit kan du också vända dig för att få information och stöd:

På Almi har man lång erfarenhet av affärsutveckling och finansiering. Man erbjuder också olika seminarium till nya och befintliga företagare.

Handelskammaren Mälardalen är en näringslivsorganisation som är öppen för medlemsskap oavsett branch. Man jobbar bland annat med att skapa nätverk och erbjuder olika utbildningar.

Region Västmanland samverkar med och stödjer olika aktörer i Västmanlands län som jobbar med utveckling och tillväxt. Det finns olika former av finansiering på regional och nationell nivå samt på EU-nivå.

Västerås Scince Park är en mötesplats för företagande, innovation och tillväxt som erbjuder nätverk och affärsutveckling till kunskapsintensiva tillväxtföretag. Man arbetar med stöd till företag i hela västmanland.

Sidansvarig: Lena Bylund

Senast ändrad:

Var informationen till din hjälp?


Vill du ha återkoppling?
Test