Rekommendera Skriv ut

Mässa den 8 mars, bio dagen efter!

Mässa med växtkraft

2012-02-29  Välkommen till Fagerstahallen den 8 mars! Där firar vi Internationella kvinnodagen, genom att blanda stort och smått, kul och allvar, nutid och framtid.

Vi inleder Internationella kvinnodagen, som är en torsdag, med ett program på Fagersta bibliotek. Mitt på dagen -13.00 - läser Ann-Mari och Per Sennerfeldt om starka kvinnor, nära och långt borta.

På kvällen, mellan 17.00-21.00, arrangeras en mässa i Fagerstahallen med allt från massage och härliga kvinnliga förebilder till information om hedersvåld. Bland annat möter du olika lokala företag och organisationer och du kan testa manikyr, afrodans och möbelmålning eller prata företag och ekonomi med proffs på området.

På mässans scen möter du kvinnliga förebilder av alla de slag; unga kvinnor från Fagersta, musikaliska kvinnor, kvinnor med erfarenhet av hedersrelaterat våld, kvinnor som tagit sig ur sitt missbruk och andra starka, vackra kvinnor.

Mässan är även startskott för en rad evenemang under hela året, som alla har koppling till Internationella kvinnodagen.

Redan dagen efter bjuder vi på bio i Folkets hus. Vi börjar med barnvagnsbio för föräldralediga klockan tre och sista föreställningen slutar runt halv elva på kvällen.

Veckan efter, onsdagen den 14 mars, hyllar vi tanten!
Fatima Bremmer, som skrivit boken De sista tanterna, från husmor till modeikon, kommer till Fagersta bibliotek klockan fem. Föredraget avnjutes med kaffe och sju sorters kakor.

Och - det kommer mera!

Samtliga evenemang är gratis.
Varmt välkommen!

Affisch Mässa 8 mars
Affisch Gratis bio 9 mars!

  • Sidansvarig
    Anna Hötzel
  • Senast ändrad
    onsdag, 29 februari 2012